Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@09:28:17 GMT

تبلیغ با یک دست صدا ندارد

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۳۹۳۲

تبلیغ با یک دست صدا ندارد

ازکی مسیر فروش بیمه را برای نمایندگان و بازاریابان این صنعت هم هموار کرده‌است و مردم بیشتر با کلمه بیمه خو گرفته‌اند.

به گزارش برنا، صنعت بیمه یکی از کلیدی‌ترین فعالیت‌های اقتصادی در هر کشوری محسوب می شود؛ صنعتی که با اطمینان خاطر دادن به افراد، سعی می‌کند آنها دغدغه های کمتری داشته باشند و به رغم چالش‌های پیش رو، کسب‌و‌کارشان را گسترش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متاسفانه در کشور ما صنعت بیمه با جایگاه مطلوب خود فاصله زیادی دارد. به عنوان مثال یکی از پارامترهای سنجش جایگاه بیمه در اقتصاد، وضعیت نفوذ آن در کشور است. ضریب نفود بیمه در واقع نسبت حق بیمه تولیدی به تولید ناخالص ملی است، تعریف می‌شود. عددی که در دنیا برای سال ۲۰۱۹ چیزی در حدود ۲۳/۷ درصد بود، اما طبق آخرین آمار منتشرشده سال ۱۴۰۰ ضریب نفوذ بیمه در ایران، 2/7 درصد اعلام شد. این در حالی است که در برنامه ششم توسعه کشور ضریب نفوذ بیمه ۷ درصد تعیین شده بود.

از مهم‌ترین دلایل ضریب نفوذ پایین بیمه در کشور می‌توان به چند مورد اشاره کرد. نخست اینکه تعهدات بیمه‌ای فراوان و سنگینی بیش از حد کار شرکت‌های بیمه‌های بر دوششان قرار گرفته که تمرکز و توان آنها را برای تبلیغات و بازاریابی سلب کرده است. همچنین مبلغ حق بیمه پایین نسبت به ریسک پذیرفته شده در بازار رقابتی هم موجب فشار به این شرکت ها شده و البته که ضعف در نشر فرهنگ بیمه و شناساندن مزایای آن، به اکوسیستم این صنعت آسیب زده است. و البته که یک اختلاف مهم هم با سایر کشورهای دنیا وجود دارد و آن عدم توسعه پوشش‌های مختلف بیمه‌های زندگی است. در این بین نباید از نداشتن ابتکار و نوآوری در صنعت بیمه هم چشم پوشید. در شرایط کنونی، شرکت‌های بیمه‌ در کنار واحدهای بازاریابی و توسعه محصول، نیازمند واحدی باهدف بازارسازی نیز هستند تا با ایجاد تغییرات بنیادین درروش‌های عرضه و حتی نیازسنجی محصولات، این صنعت بزرگ را بیش ‌از پیش رشد دهند.

توسعه بیمه در گرو تبلیغات

این موضوع را نباید از قلم انداخت که رشته‌های بیمه (اموال، اشخاص و مسئولیت) کالا نیستند که مشتری در همان زمان خریدش از آن استفاده کند، بلکه خدماتی هستند که در طول و طی مدت بیمه‌نامه به او ارائه می‌شوند؛ به تعبیری کالایی غیرملموس هستند برای نیازهای آینده! این ویژگی‌ سبب شده تا فروشندگان بیمه از اصطلاح «بیمه فروختنی است نه خریدنی» استفاده کنند. این جمله در لایه زیرین خود به این معنی است که توسعه و پیشرفت صنعت بیمه در گرو تبلیغات است.

اما باید توجه داشت که توسعه بیمه مسئولیتی جمعی است که شرکت‌های بیمه، بیمه مرکزی و سازمان‌های علمی و آموزشی مخصوصاً رسانه ملی باید در آن نقش فعال داشته‌باشند. این در حالی است که هر سال تنها ۰.۵ درصد از کل حجم فروش بیمه برای ترویج فرهنگ بیمه‌ای و بازاریابی هزینه می‌شود. بیشتر مردم بیمه را فقط در بیمه‌های درمانی، شخص ثالث یا بیمه تامین اجتماعی می‌شناسند و همچنان تاثیر و نقش آن در جامعه ناشناخته مانده‌است. طبیعتا تبلیغات یکپارچه توسط شرکت‌های بیمه و به خصوص بیمه مرکزی می‌تواند به مرور زمان مردم را نسبت به پدیده بیمه و منافع و مزایای آن آگاهی کامل داد.

تحول در جامعه سنتی بیمه

برای سال‌های متمادی شبکه فروش سنتی بیمه کشور مسیری یکنواخت را طی می‌کرد تا با ظهور استارتاپ‌ها و گسترش فناوری این صنعت متحول شد. امروز برای خرید بیمه نیازی به مراجعه حضوری به شرکت‌های مختلف بیمه و اختصاص زمان زیاد نیست و این مجموعه‌ها با نوآوری و استفاده از تکنولوژی‌های روز، به دنبال رفع نیازهای بیشتر مشتریان هستند. به عنوان مثال خدمات نوینی همچون پرداخت خسارت آنلاین خودرو و درمان را هم به محصولات خود اضافه کرده‌اند تا مشتریان در هنگام استفاده از بیمه، آرامش بیشتری داشته باشند.

ضمن اینکه با آسان شدن روند استعلام، خرید یا تمدید بیمه کار برای همه راحت شده است. مردم با آگاهی و شفافیت بیمه مورد نیازشان را تهیه می‌کنند. طبیعتا به هر میزان ارتباط شرکت‌ها با ویژگی‌‌ها، خصوصیات اخلاقی و انتظارات مخاطبان نزدیک‌تر باشد، امکان موفقیت آنها در این عرصه بیشتر خواهد شد.

تاثیر شگفتی‌ساز استارتاپ‌ها بر فرهنگ بیمه

این روزها شاهد تبلیغات گسترده و همه‌ جانبه استارتاپ‌های بیمه‌ای هستیم. یکی از شرکت‌های پیشرو در این صنعت ازکی است. ازکی امکان خرید آگاهانه را با زبان ساده فرآهم کرده است و فرهنگ بیمه‌ای را گسترش می‌دهد.

تبلیغات شرکت ازکی محدود به معرفی این برند نمی‌شود بلکه از کانال‌های مختلف خود برای آگاهی بخشیدن به مردم استفاده می‌کند تا در آینده بیمه‌ای مطمئن برای رفع نیازهای خود داشته باشند. در واقع ازکی تلاش می‌کند تا با شناسایی و شناخت خواسته‌های مشتریان و نیازهایشان با آن‌ها همسو شود.

ازکی از کانال‌های وبلاگ ازکی برای آگاهی بخشی استفاده می‌کند و تا به حال بیش از ۱۰۰۰ مقاله بیمه‌ای برای رشته‌های مختلف بیمه منتشر کرده‌است. ارزش این مطالب زمانی بیشتر مشخص می‌شود که بگوییم روزانه هزاران کاربر از سایت و مجله‌ ازکی بازدید می‌کنند و بعد از مطالعه مقاله‌های آموزشی این مجله، می‌توانند سوالات و نظرات خود را پرسیده و پاسخ آن را به سرعت دریافت کنند.

ازکی مسیر فروش بیمه را برای نمایندگان و بازاریابان این صنعت هم هموار کرده‌است و مردم بیشتر با کلمه بیمه خو گرفته‌اند. به گفته رئیس کل بیمه مرکزی کشور میزان استفاده از کلمه بیمه در بین مردم از ۰/۰۷ به ۲/۷ درصد افزایش یافته است. با استناد به این جمله می‌توان نتیجه گرفت که استارت‌آپ‌های بیمه‌ای در ارتقای فرهنگ بیمه‌ای و بازنشر اطلاعات و دانش نقش پررنگی داشته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه ازکی شرکت های بیمه فرهنگ بیمه ای داشته باشند صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو سخنگوی این سازمان در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیرنظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش‌تر با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی این صنعت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره‌های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت‌های آنان ایجاد کند.

وی افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

یازرلو تصریح‌کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می‌شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه‌های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B۲n.ir/caa۱ ارائه کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: سقف دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی که حائز شرایط مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی باشند، ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور